Musea

Monumenten

Speeltuinen

& Sport Accomodaties

Hoe krijg je zo vaak mogelijk de ouders en kids in je speelparadijs?

Een speelparadijs is seizoens gebonden. Op een warme zomerdag speelt een kind veel liever buiten. 

Het is daarom des te belangrijker om tijdens het hoogseizoen het maximale aantal bezoekers binnen te krijgen.

Maar hoe doe je dat? Er zijn al zo veel andere speelparadijzen of activiteiten waar je een kind blij van maakt.

 

Het wordt steeds belangrijker om de aandacht van jouw speelparadijs onder de ouders en kinderen te brengen. 

​

Wat is het en waarom is dit zo belangrijk?

Een interactieve 360° tour is, wat de naam al zegt, een virtual reality tour waarin je helemaal rond kan kijken. En niet alleen kijken, maar ook doen. Stel, je ziet de speelhal. Daarin staan diverse speelapparaten waarmee je heerlijk kunt spelen. In plaats van alleen maar een 360° plaatje te zien (zoals je dat bijvoorbeeld met Google Street View hebt), kun je er nu op klikken en een uitleg krijgen over het apparaat, bijvoorbeeld door een video te tonen hoe leuk het is om er in te springen, etc.

​

En hoe gezellig is de ‘wachtruimte voor de ouders? Welke dranken serveer je, welke hapjes heb je in de aanbieding, etc. 

Of geef de bezoeker vanuit de 360° VR tour de mogelijkheid om het volgende feestje te reserveren of te bellen voor een lidmaatschap. De mogelijkheden zijn eindeloos!

​

Wij hebben diverse manieren ontwikkeld waarmee je op een leuke manier een uitstekende VR ervaring krijgt en klanten jouw speelparadijs als de beste zal ervaren:

​

1 - Maak eens een interactieve 360° virtuele tour van jouw speelparadijs. Niet alleen van de leuke speeltoestellen die je hebt, maar ook van de plek waar een verjaardagsfeestje word gevierd, of waar ouders een kop koffie kunnen gebruiken of de leestafel kunnen inzien. Maak de VR tour interactief zodat ze op de menukaart kunnen klikken vanuit de VR tour en maak een indruk van de uitgebreide lunch keuze die je aanbiedt. Link vanuit de tour naar een reserveer website, of laat de bezoeker vanuit de tour jou bellen voor een persoonlijk contact. Laat video’s en een foto galerij zien om een complete virtuele ervaring te beiden. Je kan het nog gekker maken door een 180°/360° 3D ervaring te bieden - ken je de View Master van vroeger nog? Dit is hetzelfde, maar dan digitaal en zeer professioneel. 

​

2 - Geef de kinderen een reden om lekker lang op jouw website te browsen door ze een interactieve virtuele zoektocht te bieden. Laat ze bijvoorbeeld een virtuele zoektocht doen door jouw speelparadijs en koppel daar prijzen of kortingen aan. Ook leuk om de kids met een VR bril (die je bijvoorbeeld in het speelparadijs kan verhuren) ter plekke een zoektocht laat doen. Wij hebben voorbeelden klaar staan. Neem contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

​

Het is duidelijk, om kinderen en ouders naar binnen te krijgen is vandaag de dag enorm moeilijk. Wij denken met onze Interactieve 360° tours dit effectiever en een stuk leuker te maken. 

​

We hebben al een fotograaf, kan die dit ook doen?

Ja, maar dat kan niet met de ‘standaard’ DSLR camera die de fotograaf nu al heeft. Een 360° foto kan je best wel met een DSLR camera maken, naast het feit dat het een complex en langdurig process is en daardoor ook best wel prijzig, en dat het ‘stitch’ process (het aan elkaar plakken van de diverse opnames) heel complex is en vaak gepaard gaat met wazige stitch lijnen in het beeld. 

 

Uiteraard kunnen wij een complete Social Media Marketing campagne voor je verzorgen tegen verassend lage prijzen, en ook kunnen we er voor zorgen dat de informatie door veel ouders en kinderen gezien worden op hun mobiel, tablet en pc’s. Voor een bedrag dat eigenlijk te laag om er zelf mee aan de slag te gaan. Neem dus snel contact met ons op, dan kunnen wij je helpen aan nieuwe manieren om het speelparadijs te beleven.

 

Copyright © Reichgelt 2018 - All rights reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.