Musea

Monumenten

Ons platform biedt duidelijke zeer uitgebreide data tracking rapportages aan op je interactieve 360° virtual tours. Met deze rapporten krijg je inzicht in de interactie van de gebruikers van de tour. Welke panorama’s zijn populair, waar vandaan wordt er gekeken, welke hardware en browsers gebruiken jouw klanten, zijn ze mobiel of juist op een desktop of tablet, etc. Hieronder vindt je een scala van rapporten die vanuit ons systeem kan worden gegenereerd. 

Rapporten

Krachtige rapporten kunnen worden gemaakt om inzicht te geven in jouw interactieve 360° virtual tours  Hotspot Klik Rapport


Het hotspot Klik Rapport laat zien hoeveel keer er op een hotspot is geklikt. Met dIt krachtige rapport krijg je inzicht welke content het meest interessant is voor jouw publiek. Je kunt bijvoorbeeld leads tracken per panorama die bijvoorbeeld via een telefoon hotspot is binnen gekomen. Zie hoeveel mensen de achterliggende data bekijkt, zoals narration hotspots, tekst hotspots, foto hotspots, etc. 

Active Duration Rapport


Dit rapport verteld u hoe lang mensen op een panorama aan het kijken zijn. Je kunt hiermee zien welke van de panorama’s het meest interessant zijn voor uw gebruikers.s, foto hotspots, etc. 


Browser Rapport


Dit rapport is opgedeeld in 5 delen (3 getoond):

Browser - welke internet browser gebruikt de bezoeker.

Platform - welk operating systeem gebruiken ze

Device Category - wordt het bezoek gedaan vanuit een mobiel, desktop, of tablet. Deze informatie is belangrijk voor het ontwerp van jouw website. Al onze tours zijn overigens volledig responsive. 

Devices - Zie welke computer/mobiel wordt gebruikt met de tours

Top 30 landen - Dit geeft een overzicht met percentages waar vandaan de tours worden bekeken.


Aantal Bezoekers Rapport


Dit rapport geeft aan hoe populair de tour is over een (door jouw aan te geven) periode. Je kunt dit gebruiken om patronen in web verkeer te zien, plotselinge interesse, of bijvoorbeeld het effect van seizoens invloeden. 

Social Sharing Rapport


Wil je weten hoe jouw virtual tours worden gedeeld? Dit rapport geeft aan hoe de 360 panorama’s met anderen worden gedeeld. Dit geeft inzicht in de meest effectieve manier om je social media zo effectief mogelijk te verspreiden. 


Heatmap Rapport


Dit hotspot rapport is een unieke manier waarmee je inzicht krijgt in waar precies de bezoekers op klikken wanneer ze de virtual tour bekijken. Je leert hieruit welke onderdelen ze het meest interessant vinden en waar je dus op kunt focussen om zo effectief mogelijk een virtual tour te maken. Je kunt zelfs de grootte van de heat points beïnvloeden om een nog duidelijker beeld te krijgen. 

Copyright © Reichgelt 2018 - All rights reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.