Restaurants & Catering

Musea

Monumenten

Hoe krijg je meer gasten op de langzame dagen?

Je bent trots op je restaurant. Je hebt lovende recensies, het eten is voortreffelijk en de klanten komen graag terug. 

En toch heb je van die dagen dat er maar weinig mensen komen. Alleen bij jouw restaurant, of hebben collega chefs hetzelfde euvel? Ondanks dat je uitstekend omgaat met je collega restaurant eigenaren, zie je de gasten natuurlijk liever bij jou aan tafel.  

​

En dat kan! Je moet alleen een beetje om-denken. Wel eens gedacht aan een speciale actie om op de stille avonden nog meer couverts te moeten uitserveren? Vast wel. Maar hoe vertel je mensen dat ze bij jou komen eten?

​

Wij specialiseren ons in Social Media Marketing. Niet zomaar een post op je timeline op Facebook zetten, maar een bewuste keuze maken over de doelgroep die we gaan benaderen, wanneer het goed is om een actie te doen, de z.g. click through rate te optimaliseren, er dus voor zorgen dat er veel meer mensen op je Facebook advertentie gan klikken en een initiatief nemen om juist jouw advertentie te delen met hun vrienden op Social Media, etc. Wij helpen je aan meer klanten.

​

Wat is het en waarom is dit zo belangrijk?

Wist je dat wanneer je een professionele video of een interactieve 360° tour als Facebook advertentie plaatst, er gemiddeld 9 x vaker op jouw post wordt geklikt dan op een ‘standaard’ foto, en dat van deze mensen er gemiddeld 81% jouw post delen met andere vrienden? Dat is pas effectief. EN voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor minder dan een gemiddelde advertentie in de lokale krant ben je al up-and-running. 

​

We hebben al Google Street View…

Uitstekend initiatief. Wij kunnen jouw Google Street View beelden gebruiken om daar een interactieve tour van te maken. Dus in plaats van alleen maar een 360° plaatje te zien (zoals je dat met Google Street View hebt), kun je er nu op klikken om een menu te laten zien, een reservering te plaatsen, of een foto gallerij en/of video binnenin de tour laten zien, etc. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de rechten van de foto’s hebt.

​

Wil je een complete interactieve 360° virtuele tour door ons laten maken, dan kan dat natuurlijk. Klik hier voor indicatieve prijzen

We hebben verschillende manieren ontwikkeld om succes te hebben met het inzetten van onze 360° tours in combinatie met Social Media. 

Een belangrijk aspect hierbij is om de gegevens van potentiële bezoekers te verzamelen om de z.g. re-marketing acties te kunnen gaan doen. Als voorbeeld: Weet je de verjaardag van je klanten? Zo ja, kan je een gerichte re-marketing actie doen om ze bijvoorbeeld een gratis desert te geven als kanootje voor hun verjaardag, en als je hun email weet, kan je makkelijk speciale acties communiceren. Uiteraard letten we op wat mag en wat goed is om te doen.

Ook kunnen we de re-marketing acties inzetten bij mensen die al eens eerder op de website geweest zijn maar nog geen actie hebben ondernomen. Dat doen we middels een verborgen Facebook pixel. 

​

Neem voor nog meer ideeën en acties een contact met ons op. Dan gaan we bespreken hoe we het beste nog meer couverts kunnen gaan verkopen. 

​

We hebben al iemand die onze web site beheert…

Geen probleem, laat ons weten wie hier verantwoordelijk voor is en we nemen contact op met die persoon om dit alles mogelijk te maken. Is deze persoon geïnteresseerd om de 360° tours zelf te maken, dan kan dat prima met de camera’s en software die wij aanbieden. Klik op een onderstaande link om de camera’s te bekijken en om in aanmerking te komen voor de proef versie van de software. 

​

Kortingscode voor een extra gratis maand van SeekBeak - VR tour software:

Seekbeak 12 maanden abonnement (incl. 1 maand gratis): https://seekbeak.com/invite/QYmEJgG19oO

​

Seekbeak (proef) abonnement: https://seekbeak.com/invite/QYmEJgG19oO 

​

Uitstekende camera's om interactieve 360° VR tours te maken in combinatie met de Seekbeak software:

Insta360 One X camera incl. gratis onzichtbare selfie stick

​

Insta360 One camera incl. gratis onzichtbare selfie stick 

​

Insta360 Pro camera incl. een Pro Series Battery en Pro Series Charging station 

​

Insta360 Pro 2 camera incl. een Pro Series Battery en Pro Series Charging station 

Copyright © Reichgelt 2018 - All rights reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.