Musea & Monumenten

Musea

Monumenten

Hoe krijg je meer museum/monumenten bezoekers?

Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om veel bezoekers naar je museum te krijgen. Voor een gezonde markt profilering heb je vaak veel geld nodig, geld dat er vaak niet is omdat het als stichting nou eenmaal geen vetpot is.

En toch moet je meedoen met de marktbewegingen om bezoekers te krijgen. 

Hoe doe je dat?


Hoe bereik ik meer potentiële bezoekers?

Wist je dat wanneer je een professionele video of een interactieve 360° tour als Facebook post of advertentie plaatst, er gemiddeld 9 x vaker op jouw post wordt geklikt dan op een ‘standaard’ foto, en dat van deze mensen er gemiddeld 81% jouw post delen met andere vrienden? Dat is pas effectief. EN voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor minder dan een gemiddelde advertentie in de lokale krant ben je al up-and-running. Wij hebben al meerdere stichtingen als klant, en hebben dus ervaring als het gaat om het effectief Social Media gebruik voor stichtingen. Kijk hier voor voorbeelden. Wij komen graag met jou in contact om vrijblijvend te bespreken hoe we kunnen helpen.


We hebben al Google Street View…

Uitstekend initiatief. Wij kunnen jouw Google Street View beelden gebruiken om daar een interactieve tour van te maken. Dus in plaats van alleen maar een 360° plaatjes te zien (zoals je dat met Google Street View hebt), kun je er nu op klikken om een kunstobject te laten zien, een foto gallerij en/of video binnenin de tour laten zien, etc. Wat dacht je van een tour te creëren waarin text en uitleg wordt gegeven terwijl je door het museum gaat. We gebruiken bijvoorbeeld zeer geavanceerde geluidstechnologieën , zoals Spatial Positioning technieken. Ook gebruiken we professionele voice-overs om de tour zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. 


Wat dacht je van sponsors mee te laten werken aan de tour. We kunnen bijvoorbeeld logo’s plaatsen met een link naar hun website, zodat je daar extra inkomsten uit kan halen. Laat een sponsor bijvoorbeeld een bepaalde ruimte sponsoren en geef daarmee een stuk goodwill aan de sponsor. Een sponsor ziet graag wat resultaten terug, daarom zorgen wij er voor dat er maandelijks (gedurende het contract) rapportages worden gemaakt. Zie hiervoor het onderdeel rapporten op onze website.


We hebben al iemand die onze web site beheert…

Geen probleem, laat ons weten wie hier verantwoordelijk voor is en we nemen contact op met die persoon om dit alles mogelijk te maken. Wij werken graag samen met diegene die hierover gaat. Maar is deze persoon geïnteresseerd om de 360° tours zelf te maken, dan kan dat prima met de camera’s en software die wij aanbieden. Klik op een onderstaande link om de camera’s te bekijken en om in aanmerking te komen voor de proef versie van de software. 


Kortingscode voor een extra gratis maand van SeekBeak - VR tour software:

Seekbeak 12 maanden abonnement (incl. 1 maand gratis): https://seekbeak.com/invite/QYmEJgG19oO


Seekbeak (proef) abonnement: https://seekbeak.com/invite/QYmEJgG19oO 


Uitstekende camera's om interactieve 360° VR tours te maken in combinatie met de Seekbeak software:

Insta360 One X camera incl. gratis onzichtbare selfie stick


Insta360 One camera incl. gratis onzichtbare selfie stick 


Insta360 Pro camera incl. een Pro Series Battery en Pro Series Charging station 


Insta360 Pro 2 camera incl. een Pro Series Battery en Pro Series Charging station 

Copyright © Reichgelt 2018 - All rights reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.