Musea

Monumenten

Gemaakt voor Mobiel

Volledig aanpasbaar

100% in je web browser

Geen websites te beheren, geen hosting nodig,  geen software of scripts te installeren, geen  patches, geen updates, geen plugins, geen probleem!

Volledig flexibel opgezet

Omdat de panorama’s modulair worden opgezet, zijn kleine veranderingen snel en simpel door te voeren. Dus geen onnodige hoge kosten. 

Vele web browsers worden ondersteund

Onze panorama’s werken naadloos op alle populaire desktop en mobiele browsers, allemaal op een prachtige 60 fps (frames per second). Jouw klanten zullen een soepele en heldere weergave krijgen waarmee zooming en panning makkelijk met de muis of met touch kan. Maar ook kan de panning worden gedaan door fysiek de mobiel te draaien, zelfs met een vr bril.

Laat je eigen merk zien

Je eigen bedrijfslogo in de panorama, je eigen url als er op geklikt wordt. Positioneer het op een willekeurige plek in de panorama. Je kunt zelfs je eigen 'Google Analytics Tracking ID' per panorama gebruiken. 

De Nadir (het plaatje waar de voet van het statief te zien is als je helemaal naar beneden kijkt), kan met een eigen logo worden voorzien. Het logo draait automatisch mee met de hoek waarnaar wordt gekeken, en niet, zoals bij alle anderen, dat het logo scheef of op z’n kop staat.

​

Volledig aanpasbare hotspots

Wij hebben vele standaard hotspot icons die gebruikt kunnen worden. Maar het is ook mogelijk je eigen icon ontwerp te gebruiken. Ook de kleur, en layout van de hotspot icons kunnen aangepast worden

​

Voeg panorama’s overal in

De gemaakte panorama’s kunnen overal worden ingevoegd in jouw website. En we hebben het heel simpel gemaakt voor je bezoekers om de panorama’s te delen. 

​

Kaarten en plattegronden

Het is mogelijk om een plattegrond van bijvoorbeeld je pand te integreren in de panorama. In een venster kan de gebruiker de panorama selecteren die ze willen zien. Ook is het mogelijk om een lengtegraad en breedtegraad toe te voegen aan een panorama, zodat de locatie vanuit de panorama op Google Maps kan worden gezien. 

Geavanceerde Hotspots

De hotspots in onze panorama’s maken het mogelijk multimedia content en metadata toe te voegen, waardoor de 360° foto’s en de interactieve 360° virtual tours tot leven komen. Onze hotspots geven jouw bezoekers de mogelijkheid om content te vinden dat veel verder gaat dan een ’simpele’ foto op een ‘Google Street View’ panorama.

​

Onze hotspots zijn altijd helder en fris, dankzij een geavanceerde rendering techniek, ongeacht de zoom en op elk apparaat. Alles kan aangepast worden aan de hotspot: de kleur, achtergrond, tekst, icoon, etc. 

​

​

​

​

​

Tekst

​

Moet jouw panorama's meer vertellen dan dat ze dat standaard doen? Voeg rich text content teksten gemakkelijk toe aan hotspots, verander kleuren, fonts, grootte, en meer. Van het geheel wordt automatisch een klikbaar object gemaakt.

​

​

​

​

Virtual Tours

​

Wij maken een complete interactieve virtuele tour voor je, bestaande uit meerdere 360° panorama’s. Via intuïtieve icons worden gebruikers overal naartoe geleid, of dat nou een andere kamer, verdieping, of buiten is, alle panorama’s zijn aan elkaar gekoppeld.

​

​

​

Hotspot Bibliotheek

​

De hotspot bibliotheek is niet echt een hotspot, maar wel een nichtje ervan.  Elke hotspot kan op maat gemaakt worden en in de bibliotheek worden toegevoegd, zodat je dezelfde hotspot op meerdere plekken snel kan  gebruiken.

​

​

​

Link Koppelen

​

Er kan van alles worden gekoppeld: een facebook profile, product pagina, een blog post, een 360° menu of catalogus, etc. De url hotspot is de toegang tot elke web url

​

Afbeeldingen

​

Elke afbeelding kan worden getoont wanneer de gebruiker de hotspot gebruikt. Afbeeldingen worden automatisch vergroot/verkleind voor gebruik op het apparaat van de gebruiker.

​

​

Embedded content

​

Video’s, kaarten, afbeeldingen, andere 360° content, en veel ander materiaal van bijvoorbeeld YouTube, Instagram, Vimeo, Facebook, Flickr, Vine, Google Maps, etc.  kan worden embed.

Dus welke content je ook hebt, het kan in de panorama’s als een interactief object worden weergegeven.

Email

​

Snel feedback krijgen van een product, of bestellingen of reserveringen via email ontvangen? De email hotspot opent de email client van jouw gebruikers met je eigen email als geadresseerde. 

​

​

Telefoon

​

Om mensen met je te laten bellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Als iemand op de telefoon hotspot klikt, wordt er automatisch naar een vooraf ingesteld telefoonnummer gebeld. Als dat vanuit bijvoorbeeld de desktop gebeurt, zal facebook, Skype, oid worden gestart.  

eCommerce / Koop nu

​

Klik op een eCommerce link in de panorama en er wordt automatisch een “Buy Now” bericht van het product getoond, inclusief een foto en de product details. Standaard koppelingen met Shopify, eBay, Amazon, Etsy, en anderen!

Broadcast signaal

​

De IoT (Internet of Things) is plotseling bereikbaar. Neem controle over slimme apparaten, zoals verlichting, thermostaat, home automation, externe hardware en software…. Bijna alles dat gecontroleerd kan worden met een beveiligde HTTPS API.  Zelfs het versturen van Basic aUthentication of OAuth, etc. en stuur data in JSON of form-url encoded formaat.

Wacht, er is nog meer

Lens Flare

​

Laat je 360° panorama’s schitteren door dynamische lens flares op lichtbronnen te projecteren. Volledig configureerbaar kunt je makkelijk zonlicht door de panorama heen toveren alsof het live beelden zijn.

3D Spatial Audio

​

Voeg gesproken aantekeningen, achtergrond sound effecten, een gesproken tour (voor bijvoorbeeld musea), muziek clips, of elke andere MP3 file toe aan je 360° panorama’s. Zowel HRTF gebaseerde Spatial Audio voor virtual reality en ’normale’ stereo modes worden ondersteund. (HRTF is een techniek waarmee het object waar het geluid vandaan komt dynamisch door een speaker wordt gespeeld. Gaat het object in de 360 tour naar recht, dan ‘verhuist’ het geluid mee. 

​

Een goede voice-over nodig? Geen probleem, wij kunnen professionele voice-over stemmen leveren.

​

Dynamische Nadir & Zenith dekking

Geen onaantrekkelijke statief poten meer in beeld. Stuur ons je logo in JPG of PNG en wij kunnen deze dynamisch invoegen in de panorama. Wij draaien het logo zelfs mee met het draaien van de panorama zodat het altijd rechtop aan de gebruiker getoond wordt. Logo’s en tekst blijven dus ten alle tijden effectief.

​

Social Media integratie

Gebruikers kunnen een panorama zeer gemakkelijk delen via mail of diverse social netwerken, zoals Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, of LinkedIn. In de panorama zijn standaard hotspots opgenomen die hierin voorzien. 

​

Virtual Reality en Goggles

Wij ondersteunen stereo kijken en ons systeem werkt fantastisch met Google Cardboard of elk ander mobile gebaseerde goggles. Ons systeem herkent het staren naar een hotspot en activeert deze vervolgens automatisch met de navigatie van de Virtual Tour. 

​

Kaarten en plattegronden

Het is mogelijk om een plattegrond van bijvoorbeeld je pand te integreren in de panorama. In een venster kan de gebruiker de panorama selecteren die ze willen zien. Ook is het mogelijk om een lengtegraad en breedtegraad toe te voegen aan een panorama, zodat de locatie vanuit de panorama op Google Maps kan worden gezien. 

Copyright © Reichgelt 2018 - All rights reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.