Fitness & Sportscholen

Musea

Monumenten

Copyright © Reichgelt 2018 - All rights reserved

Hoe ga je om met de concurrentie in de fitness markt?

Een paar jaar geleden was de fitness en sportschool markt een booming business. Vandaag is het een kwestie van je hoofd boven water kunnen houden. Marges lopen terug, het overstappen naar een andere sportschool wordt vaak gestimuleerd in een ‘deal’ bij die andere sportschool, etc. 

​

Het wordt daarom steeds belangrijker om de ‘experience’ van jouw fitness centrum en sportschool uit te dragen. Wat zijn de mogelijkheden, hoeveel zalen zijn er, voldoet de apparatuur nog, welke unieke diensten biedt je, etc.

​

Om een prospect naar binnen te krijgen is vandaag de dag enorm moeilijk. Of ze zitten al bij een school, of ze hebben gewoon geen tijd om een goede selectie te maken. Die tijden veranderen met onze Interactieve 360° tours. 

​

Wat is het en waarom is dit zo belangrijk? 

Een interactieve 360° tour is, wat de naam al zegt, een virtual reality tour waarin je helemaal rond kan kijken. En niet alleen kijken, maar ook doen. Stel, je ziet de fitness ruimte. Daarin staan diverse fitness apparaten waarmee je allemaal oefeningen kunt doen. In plaats van alleen maar een 360° plaatje te zien (zoals je dat bijvoorbeeld met Google Street View hebt), kun je er nu op klikken en een uitleg krijgen over het apparaat, bijvoorbeeld door een video te tonen hoe het gebruikt kan worden, welke spieren er mee worden getraind, etc, etc. 

​

En hoe gezellig is de health bar van je organisatie? Welke dranken serveer je, welke hapjes heb je in de aanbieding, etc. 

Of geef de bezoeker vanuit de 360° VR tour de mogelijkheid om de squash baan te reserveren of te bellen voor een lidmaatschap. De mogelijkheden zijn eindeloos!

​

Een interactieve 360° VR tour is dus niet alleen een manier om je bedrijf te showen, maar ook om instructies en virtuele lessen te geven. Wat een toegevoegde waarde is dat!

​

We hebben al een fotograaf, kan die dit ook doen?

Ja, maar dat kan niet met de ‘standaard’ DSLR camera die de fotograaf nu al heeft. Een 360° foto kan je best wel met een DSLR camera maken, naast het feit dat het een complex en langdurig process is en daardoor ook best wel prijzig, en dat het ‘stitch’ process (het aan elkaar plakken van de diverse opnames) heel complex is en vaak gepaard gaat met wazige stitch lijnen in het beeld. 

 

Uiteraard kunnen wij een complete Social Media Marketing campagne voor je verzorgen tegen verassend lage prijzen, eigenlijk te laag om er zelf mee aan de slag te gaan. Neem dus snel contact met ons op, dan kunnen wij je helpen aan nieuwe leden en er voor zorgen dat je bestaande leden geen afscheid nemen!

​

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.