Resorts

Musea

Monumenten

Laat je potentiële klanten wegdromen op jouw resort!

Er zijn zo veel hotels, zo veel restaurants, en zo veel resorts voor je potentiële klanten om te boeken. Hoe krijg je ze naar jouw resort? 


Hoe bereik ik meer potentiële bezoekers?

Wist je dat wanneer je een professionele video of een interactieve 360° tour als Facebook post of advertentie plaatst, er gemiddeld 9 x vaker op jouw post wordt geklikt dan op een ‘standaard’ foto, en dat van deze mensen er gemiddeld 81% jouw post delen met andere vrienden? Dat is pas effectief. EN voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor minder dan een gemiddelde advertentie in de lokale krant ben je al up-and-running. 

Zou het niet mooi zijn om al je potentiële bezoekers een rondleiding te kunnen geven, waarin ze niet alleen kunnen rondkijken, maar ook nog eens op dingen kunnen klikken, bijvoorbeeld om te zien wat voor een heerlijke gerechten er worden gemaakt door de chef kok, waar kunnen ze die catamaran huren, hoe ziet het privé strand er uit, is er een fitness ruimte en welke apparaten staan er in en hoe werken ze, etc, etc. En zou het niet mooi zijn om je potentiële klanten automatisch te laten bellen naar de front-desk om een reservering te bevestigen, of via het systeem een kamer te boeken, allemaal vanuit een VR tour?


Dat kan. Met onze resort oplossing brengen wij een virtuele ervaring binnen handbereik. Voor de kosten hoef je het niet te laten. De technologie gaat zo hard voorruit, dat dit plotseling een haalbare kaart is, en niet alleen voor de allergrootsten der aarde. 


Wij komen graag met jou in contact om vrijblijvend te bespreken hoe we kunnen helpen.


We hebben al Google Street View…

Uitstekend initiatief. Wij kunnen jouw Google Street View beelden gebruiken om daar een interactieve tour van te maken. Dus in plaats van alleen maar een 360° plaatjes te zien (zoals je dat met Google Street View hebt), kun je er nu op klikken om een kamer in detail te laten zien, een foto gallerij en/of video binnenin de tour laten zien, etc. Wat dacht je van een tour te creëren waarin text en uitleg wordt gegeven terwijl je door het resort gaat. We gebruiken bijvoorbeeld zeer geavanceerde geluidstechnologieën , zoals Spatial Positioning technieken. Ook gebruiken we professionele voice-overs om de tour zo aangenaam en effectief mogelijk te maken. 


En natuurlijk zie je graag wat resultaten van de tours terug, daarom zorgen wij er voor dat er maandelijks (gedurende het contract) rapportages worden gemaakt. Zie hiervoor het onderdeel rapporten op onze website. Je weet wie en wanneer en voor hoe lang iemand de tour aan het bekijken is. Het is zelfs mogelijk te bepalen op welk onderdeel het meest (of minst) wordt geklikt. 


We hebben al iemand die onze web site beheert…

Geen probleem, laat ons weten wie hier verantwoordelijk voor is en we nemen contact op met die persoon om dit alles mogelijk te maken. Wij werken graag samen met diegene die hierover gaat. Is deze persoon geïnteresseerd om de 360° tours zelf te maken, dan kan dat prima met de camera’s en software die wij aanbieden. Klik op een onderstaande link om de camera’s te bekijken/kopen en om in aanmerking te komen voor de proefversie van de software. 


We hopen snel van je te horen!


Kortingscode voor een extra gratis maand van SeekBeak - VR tour software:

Seekbeak 12 maanden abonnement (incl. 1 maand gratis): https://seekbeak.com/invite/QYmEJgG19oO


Seekbeak (proef) abonnement: https://seekbeak.com/invite/QYmEJgG19oO 


Uitstekende camera's om interactieve 360° VR tours te maken in combinatie met de Seekbeak software:

Insta360 One X camera incl. gratis onzichtbare selfie stick


Insta360 One camera incl. gratis onzichtbare selfie stick 


Insta360 Pro camera incl. een Pro Series Battery en Pro Series Charging station 


Insta360 Pro 2 camera incl. een Pro Series Battery en Pro Series Charging station 

Copyright © Reichgelt 2018 - All rights reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.