Wijnglazen graveren

Das Logo der Produktionsfirma Auer Max Filmemacherei.

Maak meer winst door uw wijnglazen correct te laten graveren

U weet als geen ander dat wijn uitschenken nog moeilijker is dan een biertje tappen. Waar de bier industrie al heel lang bepaalde schenk hoeveelheden aanhoudt om daarmee de winstgevendheid van een horeca ondernemer te voorspellen, is deze ontwikkeling bij wijn schenken nog maar mondjesmaat beschikbaar.

Waar ligt dat aan?

Het is algemeen geaccepteerd dat een bierglas logo’s en markeringen bevat. Bij wijnglazen minder. Echter, het aanbrengen van een logo op een wijnglas met behulp van laser graveren brengt hier verandering in. Het geeft niet alleen een luxe uitstraling, het kan in een vaatwasmachine gereinigd worden zonder dat de gravering verdwijnt (zoals vaak met drukken wel gebeurt), en het heeft een promotionele waarde. Daarbij is het een uitstekende manier om personeel die wijn inschenkt een exacte hoeveelheid in te laten schenken (uw logo als maatstreepje), zodat dit uw omzet/winst ten goede komt.

Maar waarom zie je dan niet zo vaak gegraveerde glazen… Er is nog steeds de perceptie dat wijnglazen graveren kostbaar is. Het tegendeel is waar. En om u er van te overtuigen, hebben wij een ‘wijnglazen rekenmachine’ gemaakt waarmee u precies kunt uitrekenen wat het u kost, en nog belangrijker, wat het u oplevert. Wij zijn er van overtuigd dat met het graveren van wijnglazen op een correcte manier (dus niet zomaar op een willekeurige hoogte een logo plaatsen), dit uw omzet en winst zeer positief kan beïnvloeden.

Vul de variabele geven hieronder in om een idee te krijgen wat het specifiek voor uw situatie  betekend.

Natuurlijk gaan wij niet met uw gegevens aan de haal. Alleen als u dat wilt, kunt u dit delen met ons. Wij hopen natuurlijk dat u ons het vertrouwen geeft om uw wijnglazen te mogen graveren.  Proost

Klik hier om nog meer persoonlijk gegraveerde kado artikelen te zien

Contact

Wij willen graag met u in contact komen om het logo, tekst en font te bepalen zodat de graveer werkzaamheden volledig naar wens gebeurt. Mail of bel ons voor instructies.

Ook voor persoonlijk cadeau advies, wordt het een relatiegeschenk of een kistje wijn voor bijvoorbeeld een verjaardag, of volumekorting voor bijvoorbeeld het kerstpakket voor collega’s, medewerkers en/of relaties komen we graag in contact.

Bel ons:

+31 634 755566

Copyright © Reichgelt 2022 - All rights reserved

This website uses cookies. See our Privacy statement for more information.

OK