Musea

Monumenten

Commercial Drone Deployment

Voor elke klus een andere drone… Klinkt gek, maar waar. 

Een tv-programma gebruikt nou eenmaal een ander soort camera dan een landmeting, een hitte opname, of een dak inspectie. En omdat er veel manieren zijn om drones in te zetten, bijvoorbeeld: marketing & communicatie, inspecties, beveiliging, warmte bronnen zoeken, volume metingen, landmetingen, voortgangsoverzichten, bezorging, etc., doet u er goed aan gedegen advies in te winnen.

​

Het is dus bijna onmogelijk om als "drone-diensten leverancier" aan alle verwachtingen te kunnen voldoen met slecht een enkele drone. Niet alleen is het kunnen vliegen met de ene drone anders dan de andere, ook de certificeringen zijn per type drone verschillend en de locatie waar je sowieso mag vliegen ook. En laten we het maar niet eens hebben over de investeringen die gemoeid gaan met de aanschaf en onderhoud van deze technologie. Het editen van de geleverde data is al een compleet ander verhaal.

​

Nivo4 heeft de oplossing - een unieke win-win combinatie. Jij het project, wij de drones, piloten, verzekering en certificering en oplevering van data. Allemaal voor bedragen die geen gat in jouw project maakt, sterker nog, waarmee je aanzienlijk kunt besparen in tijd, geld, en risico. En omdat wij een strategische samenwerking hebben met drone providers in Nederland, kunnen wij ook terzijde staan voor het geval je drones breder in wilt zetten en zelf een drone afdeling wilt beheren. 

Waar kan je een drone zoal voor inzetten?

Landmetingen - nauwkeuriger, sneller, en goedkoper 

Site inspecties - Is de omgeving opgeruimd, hoe vordert het werk, etc

3D modellen - Geef interactief een 3D visualisatie weer van het project

Volume berekeningen - Hoeveel grondwerk is er en moet er verplaatst worden

Beveiliging - Worden werkzaamheden veilig uitgevoerd en is de bouwplaats toegankelijk voor onbevoegden

Media & Marketing - deel de voortgang met alle betrokkenen, van klanten tot toeleveranciers

en veel meer mogelijkheden...

De toekomst is nu! Drones zullen de werkwijze van jouw organisatie drastisch veranderen. Het kan goedkoper, sneller en nauwkeuriger. Wie niet hierin meegaat zal, volgens de gerenommeerde bedrijven die deze technologie al toepassen, achter blijven en moeilijke tijden tegemoet gaan. 

​

Vindt conflict situaties sneller, communiceer direct met alle betrokkenen, en implementeer veranderingen voordat anderen verkeerd werk afleveren. Voorkom hierdoor veel fout-werk en bespaar jezelf veel tijd en geld. 

Neem contact op met Nivo4 voor een vrijblijvend gesprek. Wij bespreken met jou de mogelijkheden en onmogelijkheden, bespreken een eventuele presentatie bij je bedrijf, hoe een poc (proof-of-concept) op te gaan zetten, of hoe je zelf de technologie kunt gaan gebruiken.

​

Wij hebben jarenlange ervaring, zijn prijswinnaars van drone contests, vliegen internationaal, ook voor bekende tv programma’s, werken met overheden zoals politie, brandweer, en landmacht, en worden ingezet bij grote organisaties voor o.a. inspecties.

Wat levert het gebruik van drones op binnen een typische onderneming?

​

Landmetingen - Dmv het gebruik van drones, kunnen landmetingen over het algemeen in 25% van de tijd gedaan worden. De nauwkeurigheid is ook vele malen beter, aangezien er miljoenen meetpunten tot wel 3 cm nauwkeurig worden genomen. 

Site inspecties - Hoe veel efficiënter is het werken op een schoon terrein tov een rommelige, welke besparingen behaal je als je van te voren weet dat de toeleverancier met bijvoorbeeld de vrachtwagen bij de correcte plek komt.

3D modellen - 3D modellen geven een nauwkeuriger inzicht in het te leveren werk, waar dreigen knelpunten te komen, etc. 

Volume berekeningen - Bereken van te voren hoeveel werk er gemoeid is met het verplaatsen van grond, zijn er genoeg vrachtwagens beschikbaar, of heb je een tekort aan graafmachines?

Beveiliging - Elk jaar vinden er vele bedrijfsongevallen plaats op plekken waar dit niet nodig was geweest. Als veiligheid bij jouw voorop staat, dan bent je het verplicht aan je mensen dit te minimaliseren.  

Media & Marketing - Communicatie is belangrijk in het tevreden houden van je relaties, of dit nu klanten of leveranciers zijn. Geef middels bijvoorbeeld wekelijkse opnames de voortgang van het project. Zie direct waar conflicten kunnen ontstaan, voordat foute werkzaamheden worden uitgevoerd.

etc...

​

Copyright © Reichgelt 2018 - All rights reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.