360° VIRTUAL REALITY EXPERIENCE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tincidunt lorem enim, eget fringilla turpis congue vitae. Phasellus aliquam nisi ut lorem vestibulum eleifend. Nulla ut arcu non nisi congue venenatis vitae ut ante. Nam iaculis sem nec ultrices dapibus. Phasellus eu ultrices turpis. Vivamus non mollis lacus, non ullamcorper nisl. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Phasellus sit amet

De huidige marktsituatie raakt ons allemaal, helemaal onze culturele sector. Het aantal kerk bezoekers neemt af, het is moeilijker het hoofd boven water te houden, subsidies dekken de kosten niet meer, etc.  

Van de 7000 kerken in Nederland, zijn er al meer dan 450 verandert van functie, variërend van een podium plek en studio tot appartementen complex. Helaas is er vaak geen uitweg om ons cultureel erfgoed in stand te houden. Wat kunnen we hieraan doen? 

De afgelopen 2 jaar zijn wij druk bezig geweest een mogelijkheid te vinden voor onze culturele sector. Wij  hebben een Virtual Experience concept gemaakt waarmee uw leden toch nog een (virtuele) terugkijk krijgen in memory lane. We hebben dit uitgebreid tot een oplossing waarmee je als kerk gemeenschap op een unieke manier de geschiedenis in stand houdt.

Via een mobiel, tablet of pc/laptop kunnen uw leden interactief uw kerk, tentoonstelling en/of exposities beleven vanuit hun eigen luie stoel. Een volledige 360° experience inclusief interactiviteit, eventueel ondersteunt met een een prachtige magazine, helemaal  geproduceerd door professionals..

Wat houdt dat in? Wij produceren een geweldige interactieve virtuele tour, met verhalen van echte mensen, historische gegevens van de kerk, foto’s, etc., maar ook herkenbare geluiden (denk aan het  klokkenspel, het unieke geluid van het orgel, en een begeleidend verhaal van een belangrijk persoon van uw kerkgemeenschap die de bezoekers van de tour op een virtuele, interactieve en inspirerende manier begeleid door het gebouw. Wij kunnen dit eventueel voor u hosten, printen, en up-to-date houden zodat deze herinnering nog heel lang meegaat. Ook andere speciale gelegenheden kunnen we vastleggen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een tentoonstelling, een fund-raiser, optreden, of een ander maatschappelijk belang. Allemaal virtueel en met een lange houdbaarheidsdatum. 

Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Wij leggen u precies uit wat er allemaal mogelijk is. Een blijvende herinnering voor een betaalbare prijs.

360° VIRTUAL REALITY Referenties

Scan de qrcode voor een live demo

Naar 360Spotz website

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

OK